ContactSitemap NLFREN

Realisaties > Fuerza Bruta

KNOKKE-HEIST AUGUSTUS 2011

ANTWERPEN NOVEMBER 2011

fuer • za • bru • ta
fwer - za - broe - ta
brute kracht


Een adembenemende theaterervaring, 360° in het rond. Fuerza Bruta is een natuurlijk en onvermijdbaar fenomeen, een sensatie.

Uniek en onvergelijkbaar. Power en poëzie, de hipste en coolste show van de wereld, beyond anything you could have imagined... Fuerza Bruta prikkelt alle zintuigen in een razende vaart en is een evenement dat alle kettingen van de taal en van de BESTAANDE theaternormen van zich af gooit.

Het is een spektakel waarin werelden met elkaar botsen en de realiteit naar het achterplan verdwijnt.

A dream shared with the audience...

De performers rennen door bewegende muren, rollebollen hoog boven het publiek in een mylargordijn en dartelen door een tastbare waterwereld die net boven de toeschouwers hangt. The magic of Fuerza Bruta happens so close, you can actually touch it.

Een originele, dynamische soundtrack met aanstekelijke beats en pakkende melodieën geeft de non-stopactie en kinetische luchtballetten een extra dimensie en zorgt voor KRACHTIGE emoties in elke vezel van het lichaam.

 

In totaal beleefden meer dan 50.000 mensen in België het unieke spektakel mee en genoten van de energie en creativiteit van de ongewone show.


 

created & CMS by Deltacom